Nyheter

HEMFOSA

Information från ny fastighetsägare i Halmstad Vi på Hemfosa Fastigheter AB är glada över att få informera er om att vi från och med 1… Läs mer »

Felanmälan lokaler i Halmstad

Ska du felanmälan för en fastighet i Halmstad ber vi er vända er till Hemfosa felanmälan: 035-520 30 Felanmälan>> 

Ägarbyte av fastigheter

Fem Hjärtan fastigheter har per 1/10 sålt fastigheten där ni är hyresgäst till Hemfosa Fastigheter AB. I stort sett hela fastighetsbeståndet som säljs har byggts… Läs mer »

Visning av lägenheter

Nu är dag och tid för visning av lägenheterna klara. v43 onsdag 25/10 Klockan 11:00-13:00 Hur anmäler jag mig? Gå in på nedan länk och… Läs mer »

Parkeringsgarag Norra Källegatan 4

Nu går det framåt i arbetet kommunen har med parkeringsgaraget. Information om parkeringsgaraget  >> Nedan ser ni var våra andra p-platser Här kan ni se… Läs mer »

Thulins trädgård

Nu är bägge byggnaderna på plats. Alla lägenheter är sålda. För mer information om bygget besök Thulins Trädgårds egen sida här>>

Halmstadmilen

Som huvudpartner till Halmstadmilen vill vi informera lite om detta lopp. Det går av stapel 2 september 2017 lödrag. Barn-/ungdomslopp Starten kommer gå klockan ca10,00.… Läs mer »

Thulins Trädgård

Bygget löper på helt enligt plan. Nu är snart bägge huskropparna helt på plats. För mer information besök gärna projekts egna hemsida här>>

Hushåll med vatten

Grundvattennivårena är oroväckande låga – var rädd om dricksvattnet! Under en lång tid har det inte regnat eller snöat tillräckligt för att grundvattenmagasinen i marken… Läs mer »

Bankomat

Vi hälsar Bankomat välkommen till  Gallerian i Halmstad.

Thulins Trädgård

Nu händer det mycket på bygget. Badrum är påväg. Kök, garderober och skjutdörrar beställs i slutet av v4. Besök gärna Thulins egen hemsida för mer… Läs mer »

Thulins Trädgård

Bygget fortsätter i rasande takt. Nu är snart hela bottenvåningen klar, garage, förråd, lght. Thulinsträdgård    

Thulins trädgård

Bygget fortsätter. Finns fortfarande en del lediga objekt gå in och kika. Objekt>> Nu kan du följa bygget genom weebkamera webbkamera » Bild uppdateras var… Läs mer »

”Första spadtaget” Thulins trädgård

Nu har startskottet gått för byggnationen. Torsdag den 7/7-2016 klockan 11:30 gick det av stapeln. Kommunen och de lokala tidningarna var på plats.