Nyheter

Parkeringsgarag Norra Källegatan 4

Nu går det framåt i arbetet kommunen har med parkeringsgaraget. Information om parkeringsgaraget  >> Nedan ser ni var våra andra p-platser Här kan ni se… Läs mer »

Thulins trädgård

Nu är bägge byggnaderna på plats. Alla lägenheter är sålda. För mer information om bygget besök Thulins Trädgårds egen sida här>>

Halmstadmilen

Som huvudpartner till Halmstadmilen vill vi informera lite om detta lopp. Det går av stapel 2 september 2017 lödrag. Barn-/ungdomslopp Starten kommer gå klockan ca10,00.… Läs mer »

Thulins Trädgård

Bygget löper på helt enligt plan. Nu är snart bägge huskropparna helt på plats. För mer information besök gärna projekts egna hemsida här>>

Hushåll med vatten

Grundvattennivårena är oroväckande låga – var rädd om dricksvattnet! Under en lång tid har det inte regnat eller snöat tillräckligt för att grundvattenmagasinen i marken… Läs mer »

Bankomat

Vi hälsar Bankomat välkommen till  Gallerian i Halmstad.

Thulins Trädgård

Nu händer det mycket på bygget. Badrum är påväg. Kök, garderober och skjutdörrar beställs i slutet av v4. Besök gärna Thulins egen hemsida för mer… Läs mer »

Thulins Trädgård

Bygget fortsätter i rasande takt. Nu är snart hela bottenvåningen klar, garage, förråd, lght. Thulinsträdgård    

Thulins trädgård

Bygget fortsätter. Finns fortfarande en del lediga objekt gå in och kika. Objekt>> Nu kan du följa bygget genom weebkamera webbkamera » Bild uppdateras var… Läs mer »

”Första spadtaget” Thulins trädgård

Nu har startskottet gått för byggnationen. Torsdag den 7/7-2016 klockan 11:30 gick det av stapeln. Kommunen och de lokala tidningarna var på plats.

Thulinsträdgård infomöte

Infomöte om projektet är nu spikat. För att få en inbjudan gör en intresseanmälan redan idag 2016-02-22 så är du garanterad en plats. Stort intresse… Läs mer »

Läs om vårt projekt Thulins Trädgård

Byggnation av 58 nya bostadsrätter i centrala Ängelholm. Detta gör vi i samarbete med MTA Bygg & Anläggning och Fastighetsbyrån i Ängelholm Lägenheterna fördelas på… Läs mer »